Tjänster

Våra tjänster

Ramseruds Grus & Åkeri AB bedriver åkeriverksamhet med bland annat grustrasporter, vägunderhåll som hyvling av grusvägar, maskintjänster inom grus och godshantering samt grävning.

Lastbilstjänster
Behöver du flytta material eller gods kan vi ha lösningen för dig. Vi har flakväxlare som gör det möjligt att växla av och på mellan olika flak på ett snabbt och effektivt sätt. Vi erbjuder det mesta inom vägunderhåll, så som underhållsgrusning och sandning.

Lastmaskinsarbeten
Behöver du hjälp med att lasta eller lossa, material eller gods så har vi maskiner för dina behov. Vi har kapacitet för lastning och lossning av gods upp till 7-ton.

Väghyvelarbeten
Behöver ni hjälp med att underhålla grusvägen, eller planera ut grus på en stor yta? Då har vi allt du behöver.

Traktorgrävare
Är du i behov av att gräva, planera ut, lyfta, förflytta material av olika slag eller nå till nya höjder kan vi ha lösningen. Med vår mångsidiga traktorgrävare kan dessa tjänster vara möjliga att utföra.

Om något gått sönder har vi verkstadslokal med möjligheter för reparationer och underhåll som svetsning, lyft med travers och domkraft upp till 10 ton. Våra tjänster utförs av kompetent och erfaren personal inom yrket.

Tjänster