Lastmaskintjänster Värmland

Ramseruds Grus & Åkeri är ett familjeföretag som erbjudit lastmaskintjänster sedan 1940-talet. Vårt duktiga team av maskinister har lärt sig i princip allt om lastmaskiner genom åren och kan därför garantera service av högsta kvalitet. Vi strävar efter att vara en verksamhet som präglas av erfarenhet, pålitlighet och säkerhet.

Vårt åkeri är medlem i Företagarförbundet och i Åkeriföreningen vilket innebär en trygghet både för oss och för våra kunder som anlitar oss för lastmaskintjänster. Vi har ett nära samarbete med Värmlandsschakt som är ett moderbolag i ett nätverk av ett stort antal fristående företag.

Verksamheten finns i Nysäter som är en småort i natursköna Värmland. Vi har moderna lastmaskiner tillgängliga för uppdrag i Karlstad med omnejd för att kunna erbjuda trygga lastmaskintjänster.

Ramseruds
Ramseruds

Lastning och lossning med lastmaskin

Vi är ett flexibelt åkeri som arbetar med lastmaskintjänster av olika slag. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss! Vi utför lastning samt lossning av till exempel:

  • Grus
  • Styckegods
  • Schaktmassor
  • Snö

Ramseruds Grus & Transport AB erbjuder tjänster av hög kvalitet och tar ansvar för att alla utförda uppdrag ska hålla en hög standard och utföras i utsatt tid. Vi sätter våra kunder i centrum och fokuserar på dina behov samt önskemål och vill vara det självklara valet när du är i behov av en lastmaskintjänst.

Maskinpark med lastmaskiner av hög kvalitet

Till vår hjälp har vi moderna lastmaskiner som uppfyller våra högt ställda kvalitetskrav. Det är tack vare dem och vår erfarna personal som vi kan erbjuda ett så brett sortiment av tjänster.

Vi har till exempel maskiner från Volvo som är ett av marknadens mest kända märken. Ramseruds Grus & Transport AB väljer sina lastmaskiner med stor omsorg så att vi kan garantera lastmaskintjänster av hög kvalitet.

Hör av dig till oss för mer information

Vill du veta mer om oss och om våra lastmaskintjänster? Funderar du på att anlita oss för en lastmaskintjänst? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post – vi finns här för dig!

Ramseruds